Eilen olin ensimmäistä kertaa saunassa täällä. Paikassa, jossa tällä hetkellä asustelen, Sydney Central YHA, on sauna ja uima-allas kattotasanteella. Saunassa oli oikein kiuaskin ja muutama kivikin oli vastusten päällä, mutta vedenheitto oli ehdottomasti kielletty. Kyllä siellä hiki tuli, mutta ei paljon muuta. Katolta oli kuitenkin komeat näkymät Sydneyn keskustaan.

Viime viikonloppuna oli töissä Royal Bathurst Showssa. Tai oikeastaan tämä jonkilainen maatalous- ja hevostapahtuma meni aika lailla ohitse, koska tein kolme yli kymmenen tunnin päivää toisella puolella tapahtumaa, jossa oli pienimuotoinen huvipuisto. Kaikki laitteet oli tuotu rekoilla paikalle. Päivät koostui lähinnä lippujen vastaanottamisesta ja repimisestä. Olin myös parina päivänä apuna vuoristoradalla. Lopuksi purimme kaikki laitteet ja pakkasimme ne autojen lavoille ja rekkoihin. Huomenna lähden uudestaan samoihin hommiin, kun lähellä Sydneytä on jonkilainen vastaava tapahtuma. Siellä menee siis ensi viikonloppu.

Odottelen tällä hetkellä puhelinsoitto farmarilta, jolle lähetin sähköpostia aiemmin. Tämän asian pitäisi ratketa piakkoin.