Kävin keskiviikkona WildLife Worldissa, jossa on australialaisia eläimiä: koalia, kenguruita, krokotiili, erilaisia yöeläimiä (joita on täällä todella paljon), värikkäitä lintuja ja perhosia, käärmeitä jne. Kuvia en onnistu tällä hetkellä jostain syystä laittamaan, mutta yritän muistaa myöhemmin pistää muutaman. Kaikkihan toki tietää miltä kenguru näyttää. Kyllä se kuitenkin oli aika kokemus nähdä kenguru ihan luonnossa. Tai ei ihan luonnossa, vaan eläintarhaoloissa. Kävin myös Aquariumissa, jossa oli mm. haita ja kaikenlaisia kaloja.

Sunnuntaina on edessä kuuden tunnin ja noin 400 km:n junamatka 42 000 asukkaan Tamworthiin. Yksi yö siellä ja maanantaiaamuna alkaa viiden päivän farmikoulu. Leirin väki tulee hakemaan osallistujat Tamworthista.

En väitä, että olisin nähnyt kaiken Sydneystä, mutta suurkaupunki on kieltämättä joskus vähän liikaa Ikurin miehelle. Aika täällä on toki ollut hienoa. Eilen illalla olin pienellä risteilyllä kaupungin läheisyydessä. Korkeat rakennukset, oopperatalo ja Harbour Bridge näyttivät hienoilta iltavalaistuksessa. Laiva oli täynnä ulkomaalaisia siis ei-australialaisia. Tapasin laivalla ensimmäistä kertaa suomalaisen. Suurinpiirtein samanikäisen pojan Iisalmesta. Hän kertoi palaavansa Suomeen kesällä ja hakea Tampereelle Poliisikouluun.